Skip to content

Project Elburg

Rondom Kerst 2023 trekt The God Story door Nederland met een Kersttour. We gaan ook naar Elburg. Met het mooiste verhaal ooit gaan we mensen bereiken die dit nog niet kennen.

De locatie in Elburg zal De Haven zijn. Hieronder kan je alle informatie vinden. Doe mee door te helpen, bidden, geven of zelf getraind te worden. Bedankt voor (jo)uw betrokkenheid!

GA DIRECT NAAR:

BELANGRIJKE DATA

Tijdens deze fondswervingsavond zal onder het genot van een hapje en een drankje meer informatie over het project in Elburg worden gegeven. Aanwezigen worden uitgenodigd bij te dragen om het project mede mogelijk te maken. 

Locatie: Bedrijvencentrum Veluwe
Adres: Koekoeksweg 2C, ’t Harde.
Tijd: 20.00 – 21.30 uur

Laat even weten of je komt door te mailen naar [email protected].

Tijdens drie avonden krijg je praktische handvatten om het evangelie van hoop te delen aan collega’s, klasgenoten, buren, familieleden of wildvreemden.

Locatie: Kerkelijk Centrum
Adres: Van Kinsbergenstraat 2, Elburg
Tijd: 19.45 – 22.00 uur
Opgave & info: klik hier

Locatie: Parkeerterrein De Haven, Elburg
Tijd: 20.00 – 22.00 uur

info

training

Het evangelie in 4 woorden

Discipelmakers

Help mee

Om dit mogelijk te maken, hebben we vrijwilligers nodig. Mogen we op jou rekenen? Hieronder vind je een lijst met alle taken. Als je op de taak klikt, kan je er meer over lezen.

Via dit formulier kan je je opgeven.

Er zijn stewards nodig die tijdens de evenementen het publiek begeleiden en zorgen voor orde & handhaving. Je krijgt een duidelijke uitleg over wat de bedoeling is via het calamiteitenplan. Dit gebeurt in de avond van zaterdag 16 december tussen 19.30-22.00 uur. 10 vrijwilligers nodig.

We zoeken EHBO’ers (met EHBO certificaat) die bereid zijn om tijdens de evenementen aanwezig te zijn. Alle EHBO toebehoren zijn aanwezig. Dit gebeurt in de avond van zaterdag 16 december tussen 19.30-22.00 uur. 

Zet je kookkunsten in om een avondmaaltijd te helpen bereiden voor de aanwezige vrijwilligers en artiesten. Locatie en tijd worden nog gecommuniceerd. 

Help mee met de verkoop en het serveren van consumpties tijdens het evenement. Dit gebeurt in de avond van zaterdag 16 december tussen 19.30-22.00 uur. 

Voor het event willen we 600-800 stoelen plaatsen. Dit gebeurt in de middag van zaterdag 16 december tussen 19.30-22.00 uur. 6 vrijwilligers nodig.

Direct na het event moeten diverse zaken opgeruimd worden, zoals stoelen, techniek, afval, enz. Dit gaat gebeuren in de avond van zaterdag 16 december tussen 22.00-00.00 uur. 12 vrijwilligers nodig.

Word een ‘discipelmaker’ en help nieuw-gelovigen of geïnteresseerden tijdens en na een event. Praktisch kun je dit doen door een eerste kennismaking, het invullen van een reactiekaart en na het evenement opvolgen van deze mensen. Je krijgt een voor deze taak een gratis training. Meer info en opgeven, klik hier.

Voor deze taak word je in de avond van zaterdag 16 december tussen 19.30-22.00 uur ingezet.

geef

Ik heb een vraag

× Doorpraten?