Skip to content

Project Noord-Groningen

Rondom Kerst 2023 trekt The God Story door Nederland met een Kersttour. We gaan ook naar Noord-Groningen. Met het mooiste verhaal ooit gaan we mensen bereiken die dit nog niet kennen.

De locatie in Noord-Groningen zal Uithuizen zijn. Hieronder kan je alle informatie vinden. Doe mee door te helpen, bidden, geven of zelf getraind te worden. Bedankt voor (jo)uw betrokkenheid!

GA DIRECT NAAR:

BELANGRIJKE DATA

Tijdens deze ondernemersavond zal onder het genot van een hapje en een drankje meer informatie over het project in Noord-Groningen worden gegeven. Aanwezigen worden uitgenodigd bij te dragen om het project mede mogelijk te maken. 

Locatie: LMB Oosterhof BV
Adres: Hooilandseweg 145, Roodeschool.
Tijd: 20.00 – 21.30 uur

Laat even weten of je komt door te mailen naar [email protected].

M.m.v.: Syb van der Ploeg, Zandtovenaar Gert van der Vijver en meer.

Locatie: Grote tent bij Zwembad De Dinge
Adres: Dingeweg 4, Uithuizen
Tijd: 20.00 – 22.00 uur

info

training

Het evangelie in 4 woorden

Discipelmakers

Help mee

Om dit mogelijk te maken, hebben we vrijwilligers nodig. Mogen we op jou rekenen? Hieronder vind je een lijst met alle taken. Als je op de taak klikt, kan je er meer over lezen.

Via dit formulier kan je je opgeven.

Festivaltent opbouwen, op vrijdag 15 december 09.00-14.00 uur. 15 vrijwilligers nodig.

Festivaltent afbreken, opzondag 17 december 22.00-00.00 uur. 15 vrijwilligers nodig.

Er zijn stewards nodig die tijdens de evenementen het publiek begeleiden en zorgen voor orde & handhaving. Je krijgt een duidelijke uitleg over wat de bedoeling is via het calamiteitenplan. Dit gebeurt in de avond van zondag 17 december tussen 19.30-22.00 uur. 8 vrijwilligers nodig.

Zet je kookkunsten in om een avondmaaltijd te helpen bereiden voor de aanwezige vrijwilligers en artiesten. Locatie en tijd worden nog gecommuniceerd. 

Help mee met de verkoop en het serveren van consumpties tijdens het evenement. Dit gebeurt in de avond van zaterdag 16 december tussen 19.30-22.00 uur. 

Word een ‘discipelmaker’ en help nieuw-gelovigen of geïnteresseerden tijdens en na een event. Praktisch kun je dit doen door een eerste kennismaking, het invullen van een reactiekaart en na het evenement opvolgen van deze mensen. Je krijgt een voor deze taak een gratis training. Meer info en opgeven, klik hier.

Voor deze taak word je in de avond van zondag 17 december tussen 19.30-22.00 uur ingezet.

geef

Ik heb een vraag

× Doorpraten?