fbpx Skip to content
the CORE ondernemers

CORE

CORE staat voor: Christus centraal. Ondernemers. Relatie. Evangelieverspreiding. CORE is een netwerk van ondernemers die mensen van ‘nu’ de kans willen geven Jezus te leren kennen. Bijna een hele generatie groeit op in Nederland zonder te weten wie Jezus is. Samen zijn we geroepen om ook hen de kans te geven Jezus te leren kennen.

Wat houdt het in?

Als deel van het CORE netwerk help je ons door je financiële ondersteuning om mensen te bereiken. Daarvoor ontvang je van ons twee volledig verzorgde CORE partnerbijeenkomsten. Wat typeert zo’n bijeenkomst? Op een unieke locatie, onder het genot van een hapje en drankje, bieden we je een avond vol inspiratie, netwerk mogelijkheden met andere ondernemers en updates over het werk van The God Story. De ene keer zal de nadruk op geloofsinspiratie liggen, een andere keer zal een deskundige iets delen over een onderwerp gerelateerd aan ondernemen. Of een combinatie van beiden. Ons hart is om jou als ondernemer te zegenen.

Lidmaatschap

Een lidmaatschap van het CORE netwerk duurt een jaar en wordt daarna stilzwijgend verlengd. De jaarlijkse bijdrage is vanaf €500. Je mag als lid één of meerdere ondernemers vrijblijvend meenemen naar een partnerbijeenkomst.

Eerstvolgende partnerbijeenkomst

Uitnodiging the CORE ondernemersavond 4 juni 2021

Vrijdagavond 4 juni 2021, om 17.30 uur zal de eerstvolgende partnerbijeenkomst zijn. Dit zal plaatsvinden in de Grote Kerk in het centrum van Epe. Ben je ondernemer en vind je het belangrijk dat deze generatie de mogelijkheid krijgt om de liefde van Jezus te leren kennen? Dan is deze uitnodiging ook voor jou bedoelt. Wees welkom en ‘Become part of the Story’!

Meld je hieronder via het formulier aan voor deze avond.

× Doorpraten?