Skip to content

evenementen

Maak een impact in jouw stad of regio

Evenementen

Tijdens onze evenementen in ‘Passion-stijl’ brengen we het evangelie van hoop dicht bij mensen van ‘nu’. Bekende zangers, kunst, stunts en storytelling, ondersteund door korte video’s, nemen bezoekers mee in een indrukwekkende belevenis. Het mooiste verhaal ooit wordt zo tastbaar en relevant voor hun eigen leven. Iedereen wordt uitgenodigd om zelf met Jezus te gaan leven en zo Zijn liefde en hoop te leren kennen.

Vaak vinden de evenementen in de weken voorafgaand aan Kerst en Pasen plaats. Zo wordt de thematiek van deze feestdagen verwerkt in de voorstellingen.

EEN IMPRESSIE VAN EEN EVENEMENT

Twee mogelijkheden

Onze evenementen zetten we op twee manieren in:

  1. Onderdeel van een 10% campagne: tijdens een 10% campagne streven we ernaar om in een paar weken 10% van de bevolking in een stad of regio kennis te laten maken met het evangelie van hoop. We verdelen het gebied in een aantal kernen waar we dan verschillende evenementen doen. Daarnaast trainen we plaatselijke christenen in het doorgeven van het evangelie in hun directe omgeving en vinden er diverse missionaire en diaconale activiteiten plaats.
  2. Onderdeel van een landelijke tour: bij een landelijke tour doen we één evenement per stad of regio. Daarmee beogen we zoveel mogelijk mensen te bereiken met het evangelie van hoop.

Ontdekken of dit iets is voor jouw stad of regio? Mail ons of reageer via het onderstaande contactformulier. Wij komen dan snel bij je terug.

"Ik ben enorm geraakt door het evenement. Op de één of andere manier kon ik niet stoppen met huilen. Ik wil graag meer weten over deze God."
Lotte
Niet christelijk meisje, meegenomen door een vriendin
× Doorpraten?