Skip to content

Project Apeldoorn

Rondom Kerst 2023 trekt The God Story door Nederland met Kersttour Nachtlicht. We gaan ook naar Apeldoorn. Met het mooiste verhaal ooit gaan we mensen bereiken die dit nog niet kennen.

Door middel van trainingen, acties en evenement(en) wordt het verhaal van God verteld en gedeeld. Je kunt hier alle informatie vinden over het project. Doe mee door te helpen, bidden, geven of zelf getraind te worden. Bedankt voor (jo)uw betrokkenheid!

GA DIRECT NAAR:

BELANGRIJKE DATA

Tijdens deze ondernemersavond zal onder het genot van een hapje en een drankje meer informatie over het project in Apeldoorn worden gegeven. Aanwezigen worden uitgenodigd bij te dragen om het project mede mogelijk te maken. 

Locatie: Café Lighthouse (voormalig Schenkers)
Adres: Van Kinsbergenstraat 8, Apeldoorn
Tijd: 20.00 – 21.30 uur

Laat even weten of je komt door te mailen naar [email protected].

Tijdens drie avonden krijg je praktische handvatten om het evangelie van hoop te delen aan collega’s, klasgenoten, buren, familieleden of wildvreemden.

Locatie:
Adres: 
Tijd: 19.45 – 22.00 uur
Opgave & info: klik hier

Locatie: Marktplein, Apedoorn
Tijd: 20.00 – 22.00 uur

info

training

Het evangelie in 4 woorden

Discipelmakers

Help mee

Om dit mogelijk te maken, hebben we vrijwilligers nodig. Mogen we op jou rekenen? Hieronder vind je een lijst met alle taken. Als je op de taak klikt, kan je er meer over lezen.

Via dit formulier kan je je opgeven.

Er zijn stewards nodig die tijdens de evenementen het publiek begeleiden en zorgen voor orde & handhaving. Je krijgt een duidelijke uitleg over wat de bedoeling is via het calamiteitenplan.

We zoeken EHBO’ers (met EHBO certificaat) die bereid zijn om tijdens de evenementen aanwezig te zijn. Alle EHBO toebehoren zijn aanwezig.

Zet je kookkunsten in om een avondmaaltijd te helpen bereiden voor de aanwezige vrijwilligers en artiesten.

Help mee met de verkoop en het serveren van consumpties tijdens het evenement.

Voor het event willen we 600-800 stoelen plaatsen. Dit gebeurt in de middag van zondag 10 december tussen 14.00-16.00 uur. 

Direct na het event moeten diverse zaken opgeruimd worden, zoals stoelen, techniek, afval, enz. Dit gaat gebeuren in de avond van zondag 10 december tussen 22.00-00.00 uur. 

Word een ‘discipelmaker’ en help nieuw-gelovigen of geïnteresseerden tijdens en na een event. Praktisch kun je dit doen door een eerste kennismaking, het invullen van een reactiekaart en na het evenement opvolgen van deze mensen.
Je krijgt een voor deze taak een gratis training.

#iampartofthestory

Praktische taken

Outreach

geef

vragen / opgeven

× Doorpraten?