Skip to content

webshop

Het evangelie in 4 woorden

Het evangelie in 4 woorden
€19,95

Het evangelie in 4 woorden

Inhoud
Boven alles is het evangelie een boodschap van hoop. Hoop in Jezus. Daarom is het van belang dat je verhaal over Hem van hoop doordrenkt is. Het doel van dit boek is jou te helpen mensen in je omgeving (dichter) bij deze Jezus te brengen. Het staat boordevol praktische tips, handige inzichten en behulpzame antwoorden op vragen die niet-christenen (en soms ook christenen) over het geloof kunnen hebben.

Ons land heeft een boodschap van onvoorwaardelijke liefde, onwankelbare hoop en onveranderlijk vertrouwen nodig. Die boodschap heeft de Kerk in Jezus Christus. Al 2000 jaar lang is het evangelie van hoop de krachtigste boodschap ter wereld. Als de Kerk dit deelt, zal Gods Geest mensen veranderen. Laat dit boek je helpen om Zijn verhaal in jouw directe omgeving te zien vrucht dragen.

Vertel jij het ook door?

Aanbeveling
Met dit boek heb je goud in handen. Bart weet duizenden jongeren en volwassenen in Nederland te bereiken met het onveranderde Evangelie. Hij levert ons het bewijs dat het Evangelie nooit zijn kracht verliest. Het Evangelie in 4 woorden helpt je verbinding te maken met hen die het Evangelie nog nooit (zo) gehoord hebben. Een boek vol praktische voorbeelden, creatieve invalshoeken en eenvoudige handvatten om het Evangelie dichtbij mensen te brengen.

Wilkin van de Kamp (Predikant-directeur Vrij Zijn)

Verzendkosten
Bestel hieronder het boek. Bij een bestelling van 3 of meer boeken betaalt u geen verzendkosten.

Verzendkosten€ 4,65
Totaal


× Doorpraten?