Skip to content

Connect groepen

Leer in een groep om Jezus te volgen en niet-christenen te bereiken

Discipelen die discipelen maken

Connect Groepen bestaan uit discipelen van Jezus die discipelen maken. Deze groepen kunnen overal ontstaan: in kroegen, voetbalkantines, scholen, huizen, noem maar op. De discipelmakers helpen niet-christenen om een volgeling van Jezus te worden, die op hun beurt ook weer niet-christenen gaan helpen volgelingen van Jezus te worden. Daardoor ontstaat een discipelmakende beweging. Zo geven we de Grote Opdracht van Jezus uit Mattheus 28 praktisch vorm.

Wat doen we?

Een Connect Groep komt elke week samen en kan mensen van allerlei achtergronden en culturen aantrekken. In de groepen helpen we mensen in hun ontmoeting met Jezus en Hem te volgen. Een groep kan al beginnen met twee personen.

Naast food, fun en fellowship draait het bij Connect om samen Bijbellezen, bidden, het geleerde praktisch toepassen én mensen buiten de groep te bereiken met het evangelie. Het uitgangspunt van iedere groep is om niet-christenen te bereiken. Daarom helpen we de deelnemers om Jezus bekend te maken in hun eigen netwerk. Hieruit ontstaan dan weer nieuwe groepen.

Iedereen kan aan een groep deelnemen of er een starten. De afgelopen jaren zijn er verschillende groepen gestart in het land. Meer weten over de Connect Groepen of interesse om zelf ook actief te zijn in een discipelmakende beweging? Mail ons of reageer via het contactformulier. Dan nemen wij z.s.m. contact op.

× Doorpraten?