Skip to content

vriendendiensten

Zondagse samenkomst als evangelisatiemiddel

Vriendendiensten

Een zondagse samenkomst biedt veel kansen om het evangelie van Jezus dichtbij mensen te brengen die hiermee onbekend zijn. The God Story heeft ruime ervaring in het houden van pakkende evangelisatie samenkomsten. Door onze Vriendendiensten helpen we de Kerk dan ook graag om haar zondagse dienst in te zetten als manier om missionair te kunnen zijn.

Tijdens een traject dat we aangaan, ondersteunen we je om uiteindelijk zelf ook deze Vriendendiensten te kunnen gaan organiseren.

De 5 bouwstenen

De organisatie van deze diensten hebben wat voorbereiding en opvolging nodig. Dit hebben we uitgewerkt in 5 bouwstenen:

Operatie Andreas-videoserie: binnen kringen en huisgroepen wordt de videoserie van Operatie Andreas bekeken. Hiermee helpen we gemeenteleden om mensen uit hun netwerk mee te nemen naar de vriendendienst.

Vriendendiensten: we houden in een periode van een aantal maanden drie keer een speciale vriendendienst. Met een aantal artiesten, korte video’s en een duidelijke evangelie boodschap maken we mensen bekend met het evangelie.

Kinderwerk: tijdens de vriendendienst is er een aansprekend kinderwerk, waar ouders hun kinderen met een gerust hart achter kunnen laten.

Opvolging: mensen die meer willen weten, worden opgevangen in een discipelschapstraject. Hiervoor bieden we concrete handvatten.

Coaching: ondertussen helpen we kerken om na het traject van de drie vriendendiensten zelf dit soort vriendendiensten te houden.

Hoe kunnen we dit organiseren in mijn kerk?

Graag plannen we met jouw kerk een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Kom met ons in contact of stuur ons een berichtje voor meer informatie.

× Doorpraten?