Skip to content

jeugddiensten

Nodig jongeren uit om deel te worden van het verhaal van God

Jeugddiensten

Jongeren uit christelijke gezinnen gaan vaak al jaren mee naar de kerk. Ze horen het evangelie, maar tegelijk vinden ze een normale kerkdienst uitdagend. Het evangelie en de vorm lijken weinig aan te sluiten bij hun dagelijkse praktijk. En dat terwijl een zondagse dienst juist veel mogelijkheden biedt om het evangelie dichtbij het leven van jongeren te brengen.

Onze ervaring met het organiseren van evangelisatie samenkomsten voor jongeren zetten we graag in voor een jeugddienst in jouw kerk. Zowel voor jullie eigen jongeren als jongeren buiten de kerk.

Hoe ziet een jeugddienst eruit?

De jeugddienst is gericht op jongeren tussen de 12 en 18 jaar oud. We maken gebruik van artiesten als zangers en rappers, maar ook stunts en videoclips om de evangelie boodschap te verhelderen. We sluiten af met een pakkende boodschap, waarin we jongeren uitnodigen om te reageren op het evangelie.

Samen denken we na over een geschikte opvolging van de jongeren.

Hoe kunnen we dit organiseren in mijn kerk?

De organisatie van deze diensten hebben wat voorbereiding en opvolging nodig. Graag plannen we met jouw kerk een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Kom met ons in contact of stuur ons een berichtje voor meer informatie.

× Doorpraten?