Skip to content

Wie zijn wij?

We zien in onze tijd veel open deuren om Hoop te brengen

Over ons: The God Story

Vandaag leeft een generatie (jong en oud) in Europa die niet of nauwelijks het evangelie kent. Het goede nieuws van God is hen nog nooit (of niet goed) uitgelegd. Velen hebben God niet afgewezen, maar zijn simpelweg niet bekend met wie Hij is. Wij willen daar als The God Story verandering in brengen! Op verschillende eigentijdse manieren proberen we mensen van ‘nu’ te verbinden met Jezus. Omdat we geloven dat de hoop in Jezus voor iedereen is.

Een aantal van onze kernwaarden zijn dat we samenwerken met de breedte van de plaatselijke Kerk, de Kerk toerusten om Jezus bekend te maken en niet-christenen op begrijpelijke wijze bekendmaken met de levensveranderende kracht van Jezus.

Wij helpen de Kerk Jezus bekend te maken

We zien veel enthousiaste christenen, die niet altijd goed weten hoe mensen in hun steden of directe omgeving te bereiken. The God Story helpt de Kerk om deze mensen van ‘nu’ te verbinden met Jezus.

We rusten de Kerk toe door onze training ‘Het evangelie in 4 woorden’. Daarnaast hebben we een coachingstraject voor kleine teams. In zo’n Mission Hub coachen en trainen we je een jaar lang om in jouw situatie mensen te bereiken.

Daarnaast helpen we mensen in jouw stad of regio Jezus te ontmoeten door onze evangelisatie campagnes, evenementen op scholen en andere evenementen, zoals bijvoorbeeld Kerst.

× Doorpraten?