Skip to content

eendaagse evenementen

Maak een impact in jouw stad of dorp

Eendaagse evenementen

Ben je al bekend met onze evenementen? We vertellen het verhaal van God op een aantrekkelijke en laagdrempelige manier aan niet-christenen van ‘nu’. Met behulp van verschillende artiesten, zoals een messenjongleur, zanger, speedpainter of rapper, leggen we het evangelie begrijpelijk uit. We eindigen altijd met een oproep aan het aanwezige publiek, waarbij we ze uitnodigen om deel te worden van het verhaal van God. We vertellen ze dat ze een keuze kunnen maken om Jezus te leren kennen en te volgen.
Dit soort evenementen organiseren we sinds 2009. In afgelopen jaren hebben we vele mensen mogen zien die aan deze oproep gehoor gaven. Neem bijvoorbeeld het verhaal van Lotte. God en geloof waren nog onbekend voor haar toen een vriendin haar uitnodigde om mee te gaan naar één van onze evenementen. Na dit evenement kwamen we met haar in gesprek. Zij vertelde: “Ik ben enorm geraakt door het evenement. Op de één of andere manier kon ik niet stoppen met huilen. Ik wil graag meer weten over deze God”.
Er zijn vele mensen zoals Lotte in Nederland! Mensen – ook in jouw omgeving – die God nog niet kennen en de liefde die Hij voor hen heeft. Help jij mee om de Lotte’s uit jouw stad of dorp te introduceren aan de God van liefde?

Samen jouw omgeving bereiken

Onze evenementen kunnen goed aansluiten bij christelijke feestdagen.

Wat bijvoorbeeld goed aansluit bij Kerst is ‘Kerstfeest in het park’. Met dit evenement zetten we onze grote tent op een centrale plaats in jouw stad. Door verlichting en andere kerstversiering creëren we een warme kerstsfeer. ‘s Ochtends is er een kinderprogramma over de ware betekenis van Kerst. ‘s Avonds zijn er optredens van een aantal artiesten die ook bij onze campagnes optreden, zingen we Christmas Carols en wordt het evangelie op een laagdrempelige en pakkende manier uitgelegd. Iedereen wordt uitgenodigd om tijdens de donkere Kerstdagen de vrede van God in hun eigen leven te leren kennen.

De rol van plaatselijke christenen is om mee te helpen in de organisatie, bekenden mee te nemen en geïnteresseerden en nieuwe gelovigen op pad te helpen.

Net als Kerstfeest in het park, zijn er meerdere evenementen te bedenken die op een creatieve manier aansluiting kunnen vinden bij niet-christenen in jouw omgeving. Daar denken we graag samen met jou over na!

Kleinschalig en met impact

Met onze eendaagse evenementen helpen we je het evangelie op een laagdrempelige manier te brengen. Dit organiseren wij specifiek voor kleine(re) groepen zoals één kerk of jeugdgroep. Een evangelisatie evenement van een dag vraagt weinig organisatie en is al op korte termijn te plannen.

Als The God Story leveren we een volledig evangelisatieprogramma. Dit is een iets kleinere versie van de evenementen die tijdens onze campagnes plaatsvinden. Ook helpen we je hoe je mensen in beweging kan krijgen en hoe om te gaan met nieuwe gelovigen. Ontdekken of dit iets is voor jouw stad of dorp? Mail ons of reageer via het onderstaande contactformulier. Wij komen dan snel bij je terug.

"Ik ben enorm geraakt door het evenement. Op de één of andere manier kon ik niet stoppen met huilen. Ik wil graag meer weten over deze God."
Lotte
Niet christelijk meisje, meegenomen door een vriendin
× Doorpraten?