Skip to content

mijn missionaire kerk

Jouw stad of regio bereiken met Gods liefde

Een plaats van invloed

De Kerk van Jezus is geroepen om invloed te hebben. Niet om macht uit te oefenen, maar om de samenleving om haar heen te beïnvloeden met Zijn liefde en veranderende kracht. Zo ontstaan plekken waar het evangelie vrucht draagt. Veel kerken willen dit in hun directe omgeving zien gebeuren, maar weten niet goed hoe dit te doen.

The God Story wil samen met jouw kerk praktische stappen zetten om jouw stad of regio te bereiken met het evangelie. Dit traject noemen we MIJN MISSIONAIRE KERK: een op maat gemaakt traject voor jouw kerk. Samen gaan we ontdekken wat bij jouw kerk past.

Welke stappen kan ik met mijn kerk zetten?

Wij hebben een aantal mooie producten, die jouw kerk helpen om het evangelie in jouw omgeving te brengen. Passend bij jouw kerk en behoeften kun je één of meerdere van de volgende producten inzetten:

DE KERK TOERUSTEN
Door de training ‘Het evangelie in 4 woorden’ helpen we christenen in jouw kerk. We geven praktische handvatten om op een ontspannen manier je eigen netwerk te bereiken met het evangelie. 
In drie avonden krijg je inzicht hoe je jouw boodschap kunt overbrengen.

DE KERK BRENGT HOOP
Met vijf bouwstenen helpen we om jouw zondagse diensten in te zetten als laagdrempelige evangelisatiediensten voor het hele gezin. We volgen een traject om de gemeente hierop voor te bereiden. Ondertussen leren we je om zelf diensten in te vullen die aansluiten bij mensen van ‘nu’.

DE KERK IN BEWEGING
Bereik niet-christenen samen met andere kerken in jouw stad of regio, door:
– bouwen aan een plaatselijk draagvlak
– mobilisatie en training van christenen
– grootschalige evangelisatie evenement(en)
– discipelschap van nieuwe christenen

Hoe kunnen jullie mijn kerk helpen?

Graag plannen we met jouw kerk een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dat gesprek brengen we samen in kaart op welke manier jouw kerk al missionair actief is, op welke terreinen de kerk wil groeien en hoe wij als The God Story daarbij kunnen helpen.

Kom met ons in contact of stuur ons een berichtje voor meer informatie.

× Doorpraten?