Netwerk

Jezus in je dagelijkse leven

We helpen de Kerk Jezus bekend te maken. Niet alleen tijdens kerkelijke activiteiten, maar juist in het dagelijkse leven. Op het werk, op school, in de buurt of in de voetbalkantine: het verlangen naar hoop kom je elke dag tegen in de ogen van de mensen met wie je werkt, leert en leeft. Daarom helpen wij mensen om Jezus bekend te maken in hun dagelijkse leven.

Coaching

We zien dat het belangrijk is dat er onderwijs bestaat over hoe je aan mensen van nu het evangelie deelt en wat je doet met mensen die Jezus hebben leren kennen. We zien ook dat het na deze trainingen soms best lastig kan blijven hoe je Jezus bekendmaakt en hoe je discipelen maakt. Daarom begeleiden een aantal van onze coaches mensen die in hun eigen omgeving discipelen willen maken. Via Skype of andere manieren is er gelegenheid voor vragen en geven de coaches input en tips vanuit hun eigen ervaringen.

Zo nu en dan brengen we al deze discipelmakers samen, zodat we van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen bemoedigen. Ook proberen we gezamenlijke acties te ondernemen, gericht op het bekendmaken van Jezus.

Meer weten over hoe betrokken te raken bij ons netwerk? Mail ons of reageer via het contactformulier. Dan nemen wij z.s.m. contact op.

× Doorpraten?