fbpx Skip to content

Mission Hubs

“Leren om op ontspannen wijze discipelen in je niet-christelijke netwerk te maken”

Wat is een Mission Hub?

Een hub is in de computerwereld het middelpunt van zijn netwerk. Het stuurt alle benodigde info door en beïnvloedt zo het netwerk. Een Mission Hub is een groep mensen die hun eigen netwerken van vrienden, collega’s, familieleden of klasgenoten veranderd willen zien worden door de liefde van Jezus. De hub ben jij met een groep vrienden, vriendinnen of kerkleden. De mission is om in jouw niet-christelijke netwerk volgelingen van Jezus te zien ontstaan.

Binnen jouw eigen hub groei je als een volgeling van Jezus. Je helpt elkaar en vuurt elkaar aan. Naar buiten toe beïnvloedt jouw Mission Hub de plaatsen waar jij en je vrienden dagelijks zijn. Niet-christenen uit jouw netwerken worden geraakt en veranderd door de liefde van God.

Door een vaste coach van The God Story word je uitgedaagd, bevraagd en ondersteund. We helpen je om te groeien in gebed, liefde en om op een ontspannen manier te getuigen. Zodat jij volgelingen van Jezus kunt maken in jouw netwerken op school, werk, hobby en vriendengroepen.

Ons traject met jullie

Vanuit The God Story hebben een jarenlange ervaring als het gaat om het starten van missionaire werken, waar discipelen van Jezus uit voortkomen. Deze expertise delen we graag met kleine teams door het land. In eerste instantie gaan we daarbij een samenwerking van een jaar aan. In dat jaar doen we het volgende met jullie team:

 • We begeleiden een team van 4 tot 6 personen
 • We doen twee keer een weekend met:
  • Trainingssessies: met lessen over cultuur van voorbede, delen van het evangelie, discipelen maken en principes van een Discipelmakende beweging
  • Plan en doelen ontwikkelen: Gods visie ontvangen, maken plan van aanpak, persoonlijke leerdoelen formuleren, coaching sessie over plan en doelen
  • Ontmoeting met andere Mission Hubs
 • We hebben een keer per maand een coachingsgesprek voor het team via Skype

Ik heb een vraag over Mission Hubs

Als je je afvraagt of een Mission Hub wat voor jou kan zijn, stuur ons dan gerust een berichtje met je vragen. We reageren dan zo snel mogelijk op je. Indien gewenst zouden we bij jullie langs kunnen komen of een Skype meeting plannen. Zo kunnen we meer uitleg geven en specifiek ingaan op je vragen.

Hoe werkt een Mission Hub?

Een MH komt regelmatig samen. Vaste ingrediënten zijn voorbede voor niet-christenen uit eigen netwerken, Bijbelstudie, bidden voor elkaar en natuurlijk gezelligheid met elkaar.

Buiten de MH-samenkomsten om zijn de leden actief om niet-christenen te bereiken met het evangelie. De beste mogelijkheden hiervoor liggen in de relaties met studiegenoten, collega’s of andere mensen die je regelmatig spreekt. Maar hoe bereik je deze mensen met de veranderende kracht van Gods liefde?

Samen op weg

De opdracht is om discipelen te maken. Discipelen maken zelf ook discipelen. Daarom is dat altijd het richtpunt: niet-christenen worden geholpen volgelingen van Jezus te worden, die op hun beurt in hun eigen netwerk weer volgelingen van Jezus gaan maken.

Wij helpen een MH hoe je deze stappen leert te zetten:

 • Bouwen aan relatie
 • Evangelie delen
 • Tot Jezus leiden
 • Discipelen maken, die zelf ook discipelen maken

Voor iedereen werkt dat anders. We gaan je helpen om deze stappen te nemen op een manier die bij jullie situatie past.

Kosten

De totale kosten om als hele team van 4 personen een Mission Hub-traject te volgen, bedragen €1250 per team (dus €312,25 per persoon). Dit bedrag is inclusief:

Twee trainingsweekends (van vrijdagavond tot zaterdagavond):

 • training en coaching voor alle deelnemers aan jouw MH
 • verblijf en maaltijden voor 4 personen
 • als jouw MH meer dan 4 personen heeft, betalen de overige personen alleen de verblijf- en maaltijdkosten voor het weekend 

Maandelijkse coaching via Skype:

 • coaching voor alle deelnemers aan jouw MH
 • plan en doelen monitoren
 • ruimte voor vragen

Data trainingsweekends

De trainingsweekends vinden plaats op:

 • vrijdag 30 oktober 2020, 19.00 uur – zaterdag 31 oktober 2020, 21.00 uur
 • vrijdag 26 maart 2021, 19.00 uur – zaterdag 27 maart 2021, 21.00 uur

Ik heb een vraag over Mission Hubs

Als je je afvraagt of een Mission Hub wat voor jou kan zijn, stuur ons dan gerust een berichtje met je vragen. We reageren dan zo snel mogelijk op je. Indien gewenst zouden we bij jullie langs kunnen komen of een Skype meeting plannen. Zo kunnen we meer uitleg geven en specifiek ingaan op je vragen.

× Doorpraten?