MEER

Je hebt één van onze evenementen bijgewoond op jouw school of op een andere plek.

Super tof dat je er bij was! Ontdek hier wat we MEER voor je kunnen doen.

ONTDEK MEER

Er zijn vaak jongeren die MEER willen weten. Klik op één van de knoppen hieronder.

WaardeVast animatieserie

Volg onze gratis animatieserie om te ontdekken hoe jij in elke situatie hoop kunt hebben.

FAQ

Bij onze veelgestelde vragen zit misschien het antwoord dat jij zoekt.

WAARDEVAST

WaardeVast is onze animatieserie speciaal voor jongeren. Hier ontdek je hoe jij in elke situatie hoop kunt hebben. Zelfs als je dat zelf even niet meer ziet.

Intro video jongens

Intro video meiden

Als je ‘JA’ stuurt via WhatsApp, ontvang je een week lang dagelijks een nieuwe aflevering van de animatieserie. De filmpjes zijn leuk, interessant, ze gaan je helpen en zijn nog gratis ook! Doe je mee? Klik op de zwarte knop om te beginnen!

Meisje-wijzen.png
Jongen-wijzen.png

FAQ

Nog niet al jouw vragen beantwoord? Check de veelgestelde vragen hieronder.

Als je meer wilt weten, is het belangrijk dat je op zoek gaat naar antwoorden. Dit kun je doen door bijvoorbeeld de WaardeVast animatieserie te volgen. Kom bovenal in contact met mensen die Hem al kennen! Zij kunnen je namelijk verder helpen. Neem daarom gerust contact met ons op, dan helpen wij je verder.

Wij zijn The God Story. Een groep mensen die zich inzet om het verhaal van God op een begrijpelijke en creatieve manier te delen aan mensen die God nog niet (zo goed) kennen. Dat doen we op scholen en door grote evenementen in steden of dorpen.

We zien dat Nederlanders nog maar weinig weten over Gods verhaal van hoop. En daar willen we verandering in brengen! Waarom? Omdat wij zelf hebben ervaren hoe belangrijk het is om Zijn hoop en liefde te kennen. Als het goed gaat met je, maar ook als het even tegenzit. 
Met de evenementen en schoolvoorstellingen laten we dat op creatieve en eigentijdse manieren zien aan jongeren en volwassenen.

Dat ligt eraan wie op onze evenementen komen! Voor jongeren treden artiesten op die hen aanspreken. Denk bijvoorbeeld aan artiesten als Sterre Koning, rapper Pjotr en rapper MCLA.
Ook maken we regelmatig gebruik van stunts, acteurs en storytelling.

Je kunt ons mailen via [email protected] of appen door op de groene knop aan de linkerkant te drukken.
Ook via Instagram en Facebook zijn wij te bereiken.

× Doorpraten?