fbpx Skip to content

Kerstfeest in het park

Kerst in Nederland

Rond de Kerstdagen kom je overal kerststalletjes tegen en hoor je kerstliederen op straat. Het Kerstverhaal komt in allerlei uitingen voorbij op TV, school of internet. Vele mensen zingen of horen “vrede op aarde, in mensen een welbehagen”. Kerst is juist daarom een geweldige kans om het evangelie over de vrede van God dichtbij mensen van ‘nu’ te brengen.

Wat doen we?

Met Kerstfeest in het park zetten we onze grote tent op een centrale plaats in jouw stad. Door verlichting en andere kerstversiering creëren we een warme kerstsfeer. ‘s Ochtends is er een kinderprogramma over de ware betekenis van Kerst. ‘s Avonds zijn er optredens van een aantal artiesten die ook bij onze campagnes optreden, zingen we Christmas Carols en wordt het evangelie op een laagdrempelige en pakkende manier uitgelegd. Iedereen wordt uitgenodigd om tijdens de donkere Kerstdagen de vrede van God in hun eigen leven te leren kennen.

De rol van plaatselijke christenen is om mee te helpen in de organisatie, bekenden mee te nemen en geïnteresseerden en nieuwe gelovigen op pad te helpen. Ontdekken of dit iets is voor jouw stad of dorp? Mail ons of reageer via het contactformulier. Dan nemen wij z.s.m. contact op.

× Doorpraten?