Kerstfeest in het park

Kerst in Nederland

Rond de Kerstdagen kom je overal in Nederland kerststalletjes tegen en hoor je kerstliederen op straat. Het Kerstverhaal komt in allerlei uitingen voorbij op TV, school of internet. Vele mensen zingen of horen “vrede op aarde, in mensen een welbehagen”. Kerst is een geweldige kans om het evangelie over de vrede van God dichtbij mensen van nu te brengen.

Wat doen we?

Met Kerstfeest in het park zetten we onze grote tent midden op een centrale plaats in jouw stad. Door verlichting en andere kerstversiering creëeren we een warme en toegankelijke kerstsfeer. ’s Ochtends houden we een kinderprogramma over de ware betekenis van Kerst. ’s Avonds zijn er optredens van een aantal artiesten die ook bij onze campagnes optreden, zingen we Christmas Carols en wordt het evangelie op een laagdrempelige en pakkende manier uitgelegd. Iedereen wordt uitgenodigd om tijdens de donkere Kerstdagen de vrede van God in hun eigen leven te leren kennen.

De rol van plaatselijke christenen is om mee te helpen in de organisatie, bekenden mee te nemen en geïnteresseerden en nieuwe gelovigen op pad te helpen. Ontdekken of dit iets is voor uw of jouw stad of dorp? Mail ons of reageer via het contactformulier. Dan nemen wij z.s.m. contact op.

× Doorpraten?