Connect Groepen

Discipelen die discipelen maken

Een Connect Groep bestaat uit discipelen van Jezus die discipelen maken. Deze groepen kunnen overal ontstaan: in kroegen, voetbalkantines, scholen, huizen, noem maar op. De discipelmakers helpen niet-christenen om een volgeling van Jezus te worden, die op hun beurt ook weer niet-christenen gaan helpen volgelingen van Jezus te worden. Daardoor ontstaat een discipelmakende beweging. Zo geven we de Grote Opdracht van Jezus uit Mattheus 28 praktisch vorm.

Wat doen we?

Een Connect Groep komt in principe elke week samen en kan mensen van allerlei achtergronden en culturen aantrekken. In de groepen helpen we mensen een ontmoeting te hebben met Jezus en Hem te volgen. Een groep kan al beginnen bij twee personen.

Naast food, fun en fellowship draait het bij Connect om samen Bijbellezen, bidden, het geleerd praktisch toepassen én mensen buiten de groep bereiken met het evangelie. Iedere groep heeft het bereiken van niet-christenen in haar DNA zitten. Daarom helpen we de deelnemers om Jezus bekend te maken in hun eigen netwerken. Hier ontstaan dan weer nieuwe groepen uit.

Zowel jong als oud kan in een groep deelnemen of een groep starten. In de loop van de jaren zijn er verschillende groepen gestart in het land. Meer weten over een Connect Groep of interesse om zelf ook actief te zijn in een discipelmakende beweging? Mail ons of reageer via het contactformulier. Dan nemen wij z.s.m. contact op.

× Doorpraten?